HITSZ VOOR CAFE’S

De te gekke hit voor een waanzinnig gezellige avond!

Nederlands leukste live MuziekBingoQuiz.

HITSZ voor cafés, een superleuke live gespeelde MuziekBingoQuiz voor een te gekke avond in jouw café. Een uitstekend alternatief voor de pubquiz!

Wil je iets heel anders? Zoek je iets origineels voor jouw gasten? Iets waar ze nog lang over zullen napraten? Kies dan voor HITSZ, Nederlands leukste live MuziekBingoQuiz! Het is fun, lol en entertainment van de bovenste plank!

Hoe werkt HITSZ voor cafes?

Hoe het werkt? Even simpel als uniek en creatief. We selecteren de leukste, gekste, meest opvallende, originele muziek hits, filmmuziek, reklametunes en gitaar- of drumsolo’s van toen en nu. We groeperen de tunes in verschillende rondes. En onze professionele, enthousiaste muzikant brengt deze LIVE op verschillende instrumenten en via geluidsfragmenten ten gehore.

De antwoorden kruis je op een bingokaart aan. Voor een publiek van 8 tot maximaal 80 personen in teams van 2 of 4 personen. En voilà, je hebt een 2 uur durende, waanzinnig leuke live MuziekBingoQuiz en een supergezellige, memorabele avond. Je hoeft geen echte muziekkenner te zijn om in de prijzen te vallen.