Hitsz Maatwerk

Bedrijven

Voor bedrijven en hun medewerkers is Hitsz Business een echte aanrader. Met Hitsz wordt iedere personeelsavonden of bedrijfsfeest een topper en een memorabel feest. Hitsz is nieuw, supergezellig en creatief waar lang over zal worden nagepraat. Hitsz is een interactieve muziekquiz, waar iedereen aan kan deelnemen, ook met weinig kennis. Het is geen pubquiz en ook geen “Ik hou van Holland”. Er worden muziektunes ten gehore gebracht, filmfragmenten en reklametunes. Er wordt in teams van 2 tot 5 personen tegen elkaar gestreden. Men hoeft niet actief deel te nemen. Je kunt ook supporten, meezingen of als je iets herkent, het antwoord influisteren.

Hitz kan onderdeel van een geheel verzorgde avond. Een avond met Hitsz en band of Prima Piano’s houdt het bedrijf en medewerkers swingend op de been.

Teambuilding

Hitsz wordt door bedrijven ook ingezet als teambuildingstool. Alle elementen zitten voor dat doel in Hitsz. Samenwerken, overleggen, strijden, timing met als ultiem doel: resultaat! We kunnen in samenspraak Hitsz volledig op maat aanpassen aan jouw bedrijf.

Hitsz Maatwerk

Wil je een avondvullend programma, dan bieden wij kunnen wij het volledige entertainment programma geheel naar wens samenstellen. Wij kunnen Hits aanpassen op ieder gewenst thema. Wil je sixties, Hollandse meezingers of alles van een bepaald jaar? Of wil je onze live muziekquiz in combinatie met muzikanten of een complete band? Wij maken in nauw overleg een avond geheel op maat en zorgen voor een swingende onvergetelijk avond waar nog lang over gepraat gaat worden.