HITSZ is er om jou een onvergetelijke avond te bezorgen met vrienden, familie of collega’s. Nederlands leukste live MuziekBingoQuiz is een interactieve live muziekquiz met een hoge fun- en entertainmentfactor. Doordat je met en tegen vrienden of collega’s in teams strijd ontstaat er een groot verbindend gevoel. Daarom wordt HITSZ door bedrijven ook als teambuildingstool ingezet.

De BingoQuiz brengt hits van toen en nu ten gehore, muziekfragmenten uit bekende films en tv-series en tv- en radiocommercials. Het is een muzikale kennisquiz waarbij je met geluk ook een eind komt. Je kunt meedoen maar je kunt ook aanmoedigen.

Het aantal deelnemers is minimaal 8 personen die in 2 of 4 teams worden ingedeeld. Maximaal kunnen 80 deelnemers verdeeld over 20 teams meedoen. De BingoQuiz wordt geleid door een professionele muzikant. Met HITSZ is er een enorme teambuildingsgeest en saamhorigheidsgevoel. Het werkt super voor bedrijfs-, vrienden- en familieavonden!

HITSZ wordt geleid door Ron Tromp. Deze multi-instrumentalist is al vele jaren werkzaam in de entertainmentindustrie en speelde o.a. met: Henk Westbroek, Jan Vayne, Ruth Jacott, Peter Koelewijn en Booming Piano’s. Ron studeerde cum laude af aan het Conservatorium in Utrecht.

Ron is veelgevraagd invaller in diverse bands, geeft muzieklessen en treedt daarnaast op met zijn eigen bands Vapiano en Prima Piano’s. Hij geeft ook unieke muziekworkshops met zijn bedrijf ‘Company in Concert’.

In HITSZ komen al zijn muzikale kwaliteiten bij elkaar en leeft hij zich uit op het drumstel, basgitaar of synthesizer, soms zelfs tegelijk!

.